THE GREATEST GUIDE TO خواص عناب در طب سنتی

The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی

The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی

Blog Article

میوه عناب که آن را به اسم خرمای چینی یا خرمای سرخ هم می‌شناسند، میوه بومی جنوب آسیا است اما محبوبیت جهانی دارد.

عناب می‌تواند گردش خون را تنظیم کند. گردش خون بهینه به این معنی است که اندام‌های شما کاملاً اکسیژن‌دار هستند و به طور کلی احساس شادابی و انرژی می‌کنید.

شما می‌توانید این میوه را به صورت آب میوه و خشک‌شده نیز دربیاورید، آن را میل کنید و از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

می‌توانید چند میوه عناب یا چای عناب را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید و از طعم و خواص بی‌نظیر آن لذت ببرید.

خواص جوشانده عناب خشک برای قلب نیز زیاد است. این میوه کلسترول شما را کاسته و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

( در مورد دیگر خوراکی های مفید برای خواب راحت در این مقاله بیشتر بخوانید) تنها باید توجه داشته باشید که عناب خشک نسبت به عناب تازه درصد قند بیشتری دارد و از این رو افراد دیابتی یا دارای اضافه وزن باید در خوردن آن اعتدال را رعایت کنند.

پالپ (تکه‌های نرم) این میوه سرشار از مواد مغذی گیاهی بوده و می‌تواند به عنوان یک غذای فراسودمند محسوب شود. عناب به دلیل ترکیبات غنی خود دارای خواص ضد‌سرطانی، آنتی‌اکسیدانی، ضد‌التهابی، محرک سیستم ایمنی، ضد‌چاقی، محافظت از دستگاه گوارش و کبد بوده و در درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد توجه است.

کشت عناب تنها مختص ایران نیست و در کشورهای دیگری چون هند، پاکستان و حتی جنوب چین و اروپا نیز این میوه کشت می‌شود.

به دلیل وجود فیبر در عناب، بهترین مورد برای یبوست است و به دلیل آنتی اکسیدان بالا برای سیستم گوارشی بدن خیلی استفاده می‌شود.

پس از ۱۰ دقیقه و با به جوش آمدن دمنوش می‌‌توانید آن را از صافی رد کنید. دمنوش شما آماده است؛ با استفاده از این دمنوش می‌توانید از خواص عناب خشک برای کبد چرب بهره‌مند شوید.

با مصرف عناب علاوه بر افزایش رشد مو، می‌توانید به درمان شوره و پوسته‌پوسته شدن سر، تقویت ریشه مو، افزایش لطافت و درخشش مو و همچنین کاهش موخوره کمک کنید.

بنابراین حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی و تا دو هفته بعد از آن، نباید از عناب استفاده کرد.

عناب برای چی خوبه؟ از خواص عناب تازه می‌توان به خواص درمانی آن برای آرامش‌بخشی و ضد بدخلقی نام برد و در طب سنتی چینی و کره از آن به‌عنوان دارویی که سبب کاهش خواص یونجه اضطراب می‌شود، استفاده می‌‌کنند.این گیاه باعث تقویت معده و طحال و سیستم گوارشی شده است و برای درمان بیماری‌های گوارشی استفاده می‌شود.

استفاده از عصاره و آب میوه، همچنین باعث جلوگیری از بروز چین و چروک و جای زخم می‌گردد و اکسیژن‌رسانی به پوست را به طرز خارق‌العاده‌ای بهبود می‌دهد.

Report this page